Grytunderlägg i modern tappning

Har du precis monterat in en snygg, massiv träbänkskiva? Eller kanske har du glasskivor på dina bänkar i köket. Vilken typ av bänkskiva man än har så vill man ju att de skall fortsätta att vara lika fina som när man satte in dem.
Varma kastruller, som kommer direkt från spisen, är en sådan där sak som man inte vill ställa på sina köksbänkar hur som helst. För väldigt många är det fortfarande de lösa grytunderläggen som gäller. De kan vara i stål, kork eller kanske i trä. Ett gemensamt som alla dessa olika grytunderlägg ändå har är att de efter lång och trogen tjänst ofta blir både slitna, naggade i kanterna och inte direkt fina.

I moderna kök ser man allt mer att det monteras fasta grytunderlägg. De består av små metallkulor, rundade eller planan på toppen och de fungerar som en perfekt avställningsyta i köket. Du väljer själv var i bänkskivan du vill montera ditt fasta underlägg men i närheten av spisen känns ju både smart och praktiskt. Vill man så kan man naturligtvis också välja att ha fler värmetåliga underlägg monterade på olika platser i bänkskivan.

Beslag Design har supersnygga grytunderlägg som man monterar direkt i bänkskivan på valfri plats. På Beslag Designs hemsida kan du läsa mer om de fasta underläggen och genom dem får du också tag i en borrmall som visar avstånd och placering på knopparna.

This entry was posted in Bänkskivor, Köksbänkar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.