Centraldammsugare i köket

Man kan läsa så mycket om centraldammsugarens förträfflighet nu för tiden. Att aldrig behöva få ut dammpartiklar i rummet och att aldrig behöva bära en tung dammsugare i trappor mellan våningsplanen. Själv har jag inte bestämt mig för om centraldammsugare är bra ännu. Jag försöker överväga de negativa sakerna mot de positiva och har inte riktigt bestämt mig åt vilket håll det lutar. Att bära en 20 meter lång slang runt omkring i huset eller i trapporna är inte heller viktlöst och om vi nu inte har några allergiker i familjen så kan jag liksom inte skylla på det heller…
Att vi dessutom har ett stenhus från 70-talet gör också att det uppstår en del praktiska problem med själva installationen. Man vill ju inte ha rör dragna hej vilt i huset, så att de syns om jag säger så.

Kök från Vedum kök & Bad

Läckert kombinerat kök från Vedum där man vågar ta ut svängarna

Om man någon gång bygger ett nytt hus så har jag en helt annan inställning till centraldammsugare. Då skulle jag inte tveka en sekund att bygga in det i väggarna och se till att jag dessutom hade en slang på varje våningsplan (Om jag nu har mer än ett plan i huset)
Men än så länge har vi inga planer på att flytta så det där med centraldammsugare får ligga på is ett tag till…

This entry was posted in Köksinspiration and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.